Over Yoep Investments 

Een organisatie die zich reeds decennia lang bezig houdt met het beheer, verkoop en verhuur van onroerend goed. Yoep Investments is inmiddels een gevestigde naam. Met vele tevreden huurders die zich inmiddels hebben gevestigd in Den Haag om wonen en werken in de Haagse regio te combineren. Yoep Investments verzorgt intern de gehele keten van beheer, onderhoud en verhuur inclusief service gerelateerde diensten. 

Hiermee kunnen potentiele huurders van een woning of kantoorruimte van Yoep Investments vertrouwen op een transparante en servicegerichte organisatie. Het doel is om iedere huurder woon- en werkgenot te bieden in de prachtige omgeving van Den Haag. 

Contact opnemen

Heeft u woon- of werkplannen in Den Haag?

Yoep Investments heeft zeer regelmatig een nieuw aanbod van woningen- en kantoorruimtes. Met name expats en huurders die werken in (de omgeving) van Den Haag behoren tot de doelgroep van Yoep Investments. Via de website worden nieuwe woningen en kantoorruimtes voor de verhuur gepubliceerd. 

Indien u interesse heeft in ons aanbod voor een woning of kantoorruimte in Den Haag:

  • bezoek periodiek onze website
  • download en print onze folder

Download de flyer

Duurzaam wonen en werken

Yoep Investments toont haar maatschappelijke betrokkenheid door een beleid te voeren op duurzaamheid.

Zover mogelijk wordt bij het beheer en ontwikkeling van de woningen en kantoorpanden zoveel mogelijk milieubewust gewerkt. Ook wijzen wij onze huurders op de mogelijkheden van duurzaamheid bij het wonen en werken. 

Yoep Investments - Groene Stroom