Reparatieverzoek

Indien u als huurder op dit moment een verzoek heef tot het melden van een schade, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Yoep Investments zorgt telefonisch voor een inventarisatie van de mogelijkheden voor een reparatie en maakt direct met u een afspraak. De reparaties kunnen eventueel direct worden uitgevoerd. Eventuele grotere werkzaamheden worden met u afgestemd en in overleg ingepland. U kunt ook na kantoortijden telefonisch contact met ons opnemen. 

Download de flyer

Algemene services

Yoep Investments is een servicegerichte organisatie. Bij de oplevering van de woning of de kantoorruimte wordt met de huurder uitgebreid doorgenomen welke services worden aangeboden. Yoep Investments heeft het onderhoud in eigen beheer. Daarbij geldt dat Yoep Investments veel waarde hecht aan een goede en transparante communicatie met haar huurders. 

Voor bestaande huurders is op deze pagina bijvoorbeeld terug te lezen hoe te handelen bij een eventuele servicegerichte vraag. Indien u meer informatie of toelichting wilt hebben over onze organisatie of het aanbod van woningen of kantoorruimtes dan kunt u telefonisch contact opnemen met Yoep Investments. 

Schade melden

Indien u een schade heeft in of om de woning of de kantoorruimte dan kunt u telefonisch contact opnemen met Yoep Investments. Telefonisch zullen wij een inventarisatie doen van de schade.

Op basis van deze inventarisatie zullen wij werkzaamheden inplannen om de schade te herstellen, afhankelijk van de oorzaak, soort en type schade. ook buiten kantoortijden kunt u telefonisch contact opnemen. 

Contact opnemen

Relevante links

Yoep Investments - Eneco
Yoep Investments - Ziggo
Yoep Investments - Gemeente Den Haag

Algemeen

Yoep Investments - Algemeen

Services

Yoep Investments - Woonservices